CREDIT RAPID

24 iun. 2011

Ce risti daca ajuti alta persoana sa obtina un CREDIT?

                              AICI SUNT BANII !



Autor: Marius Serban, 14 Iunie 2011

Persoanele care gireaza pentru obtinerea unui credit sau care se imprumuta pentru a oferi bani unor cunostinte trebuie sa aiba in vedere ca devin raspunzatori pentru rambursarea integrala a imprumutului. De aceea, ar trebui sa fie prudente atunci cand cineva le solicita ajutorul in obtinerea unui credit.

Cu totii ne intalnim cu situatii cand persoane din familie, prieteni sau colegi de serviciu ne cer un mic imprumut. Daca sumele sunt modice, evident nu prea trebuie sa stam mult pe ganduri. Atunci cand valoarea imprumutului creste, incepem sa ne comportam ca niste mici bancheri si solicitam mai multe informatii despre destinatia banilor si cand vor fi ei inapoiati.
Cum procedam insa atunci cand o persoana apropiata ne cere ajutorul pentru obtinerea unui credit? De regula, astfel de cereri apar fie sub forma unei semnaturi de girant, fie pentru obtinerea unui imprumut in nume propriu, deoarece solicitantul nu se incadreaza in conditiile bancii, insa promite ca va achita toate ratele.
Din intrebarile primite de Conso.ro de la utilizatori reiese ca astfel de situatii nu sunt deloc putine, iar de cele mai multe ori, persoanele care si-a dat acceptul, nu au cunoscut intreaga responsabilitate pe care si-o asumau.

In ambele cazuri, ajutorul dat in obtinerea unui credit corespunde cu asumarea obligatiilor de plata catre banca. Girantul devine raspunzator pentru plata ratelor in cazul in care imprumutatul nu isi achita obligatiile la timp si poate fi supus chiar executarii silite.
Mai grava este insa practica de a lua imprumut in nume propriu, pentru a oferi banii altei persoane, care promite ca va achita ratele. In aceasta situatie, toate obligatiile cad in seama persoanei care a contractat acel credit, fara ca destinatia banilor sa aiba vreo importanta. Daca persoana care a promis sa plateasca ratele nu isi va indeplini angajamentul, atunci nu numai ca veti fi obligat sa platiti toate ratele, dar riscati sa ajungeti si pe lista neagra de la Biroul de Credit, daca apar intarzieri.
In plus, daca titularul acelui credit nu a semnat un document separat cu persoana careia i-a oferit banii, prin care sa se impuna anumite conditii de restituire, nu exista foarte multe solutii de recuperare a banilor.
Cum sa ne ferim de neplaceri?
•    aveti grija pe cine girati. In cazul in care nu este o ruda sau o persoana apropiata in care sa aveti incredere deplina, exista sansa sa fiti nevoiti sa le platiti ratele la credit;
•    nu contractati imprumuturi in numele altei persoane. Daca doriti sa imprumutati cu bani o cunostinta, este recomandabil sa incheiati si un contract la notar care sa dovedeasca transferul si sa oblige imprumutatul la restituirea sumelor;
•    in cazul in care descoperiti ca sunteti girant sau titular de credit fara sa va fi dat acordul, este posibil sa fiti victima unei fraude si cineva sa se fi folosit de datele dvs pentru a lua un imprumut. Anuntati imediat politia si banca in cauza, pentru remedierea situatiei;
•    daca luati un imprumut alaturi de un co-debitor, fie ca este sot/sotie sau doar prieten, aveti in vedere ca va angajati sa sustineti rata impreuna pana la finalul contractului. In cazul in care situatia pe viitor nu va permite sa iesiti din contract, veti suporta alaturi de persoana respectiva plata ratelor.


Articol preluat de pe http://www.conso.ro/


                          VRETI UN CREDIT RAPID ?
LASA-TI DATELE DE CONTACT AICI SI TE CONTACTAM IN 30 DE MINUTE!
                     CREDIT RAPID

15 iun. 2011

CALCULATOR RATE CREDIT RAPID

În funcţie de tipul de împrumut dorit, poţi solicita rapid sume cuprinse între 500 şi 3.000 de lei. Nu ai nevoie de giranţi sau de garanţii materiale, iar banii vor fi viraţi în contul tău în 10 zile de la semnarea contractului.
Costul împrumutului este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, ştii de la bun început care este costul total şi cum urmează să rambursezi împrumutul. Nu există comisioane ascunse, iar suma datorată nu poate creşte.


Vrei să primeşti banii în 48 de ore direct la tine acasă?  Atunci alege şi serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum două zile, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le vei plăti confortabil, de acasă.


                                           APASA AICI

        CALCULATOR RATE CREDIT RAPID



                               

14 iun. 2011

Angajamentul Provident faţă de clienţii care solicita CREDIT RAPID.

Stimate Client,
Toţi clienţii sunt foarte importanţi pentru noi; de aceea, ne străduim să vă oferim cele mai bune produse. Acest document descrie serviciile pe care dumneavoastră, în calitate de client, le puteţi aştepta de la Provident.
  • Dorim să fim întotdeauna politicoşi şi respectuoşi cu dumneavoastră. În conformitate cu valorile noastre, vom fi responsabili, respectuoşi şi transparenţi în relaţia cu dvs.
  • Vă vom oferi un serviciu rapid, convenabil şi adaptat nevoilor dvs. Ne vom strădui să răspundem tuturor solicitărilor de împrumut în decurs de 48 de ore.
  • Vă vom ţine la curent cu situaţia împrumutului dvs. şi vă vom oferi informaţii clare, uşor de înţeles. Dacă aţi ales împrumutul cu serviciul optional la domiciliu, veţi primi de la agentul Provident o chitanţă pentru fiecare rată achitată. Dacă aţi ales împrumutul fără serviciul la domiciliu, puteţi suna la numărul de relaţii cu clienţii pentru a obţine informaţii cu privire la situaţia împrumutului dvs.
  • Vă vom informa cu privire la toate produsele disponibile pentru dvs. şi, după caz, vă vom oferi posibilitatea de a beneficia de noi împrumuturi în funcţie de istoricul dvs. de plată şi de capacitatea de a le restitui.
  • Dacă aţi ales împrumutul cu serviciul la domiciliu, veţi fi vizitat săptămânal de către un agent.
  • Vom evalua corespunzător posibilitatea dvs. de a plăti împrumutul. Facem acest lucru întrucât nu este nici în interesul dvs., nici al nostru să vă împrumutăm sume de bani pe care nu vă permiteţi să le restituiţi. Un agent Provident vă va informa când puteţi beneficia de un nou împrumut şi care este suma maximă pe care o puteţi primi, dar decizia finală este responsabilitatea dvs.
  • Vă vom trata cu înţelegere în cazul în  apar schimbări neaşteptate ale capacităţii dvs. de plată şi vom încerca să găsim împreună cu dvs. o soluţie în cazul în care întâmpinaţi dificultăţi reale în restituirea împrumutului.
  • Dorim să ştim dacă serviciile pe care le oferim nu sunt întotdeauna pe măsura aşteptărilor dvs. Dacă doriţi să ne trimiteţi o sesizare sau o reclamaţie, vă rugăm să folosiţi datele de contact de pe verso. Toate sesizările vor fi analizate corespunzător şi vor primi un răspuns în cel mai scurt timp. Puteţi să apelaţi numărul de telefon de la departamentul de relaţii cu clienţii, să ne trimiteţi un e-mail, un fax sau o scrisoare prin poştă. Dacă aţi ales împrumutul cu serviciul la domiciliu, puteţi discuta şi cu agentul Provident.
La rândul nostru, ne aşteptăm să fiţi un client responsabil. Siguranţa agenţilor Provident este extrem de importantă pentru noi.
De aceea, nu le permitem agenţilor să poarte sume mari de bani asupra lor şi suntem întotdeauna la curent cu programul lor de vizite.
Ne aşteptăm:
• Să fiţi politicos şi respectuos în relaţia cu angajaţii şi agenţii noştri. Nu vom permite, sub nicio formă, ameninţările sau manifestările inadecvate la adresa lor.
• Să fiţi onest şi să ne oferiţi informaţii exacte care să ne ajute să evaluăm corect posibilitatea dvs. de a restitui împrumutul. Informaţi-ne cu privire la orice modificare a capacităţii dvs. de plată care ar putea afecta restituirea împrumutului.
• Să analizaţi cu atenţie raportul dintre veniturile şi cheltuielile dvs. lunare înainte de a decide să luaţi un împrumut.
• Să vă asigurați că ştiţi care este suma totală de plată, înainte de semnarea contractului, şi că împrumutaţi sume de bani pe care le puteţi restitui.
• Să citiţi contractul în întregime şi să vă asiguraţi că l-aţi înţeles înainte de a semna. Dacă aveţi nelămuriri, vă rugăm să discutaţi cu agentul Provident sau să telefonaţi la departamentul de relaţii cu clienţii.
• Să verificaţi întotdeauna documentaţia aferentă împrumutului pentru a înţelege care sunt costurile care se adaugă valorii împrumutate şi în ce constau acestea.
• Să plătiţi rata săptămânal, în conformitate cu termenii stabiliţi prin contractul de împrumut.
• Să aveţi întotdeauna în vedere că semnarea contractului, indiferent de tipul de împrumut de care beneficiaţi, vă face direct răspunzător pentru plata ratelor săptămânale, în conformitate cu prevederile contractului.

                 Articol preluat de pe situl http://www.provident.ro/

6 iun. 2011

Informeaza-te inainte de a cere un CREDIT RAPID!

Nu esti in relatii prea bune cu banca? Nu indeplinesti toate conditiile pentru a lua un imprumut bancar? Nu te panica!
Ai nevoie atunci de un credit rapid, dar nu te grabii pana nu citesti cu grija aceste informatii pretioase.
Exista o solutie si pentru cei care au nevoie de bani acum, urgent, fara clauze contractuale pentru care ai nevoie de un avocat pentru a le intelege. Ai un venit lunar prea mic pentru a apela la un credit bancar? Vrei sa scapi de comisioanle ascunse si nu vrei sa te trezesti in imposibilitatea de plata a ratelor?
Toti am trecut sau trecem mai ales acum prin criza financiara prin momente grele de administrare de buget personal si iti dai seama ca banii pe care ii obtii prin munca nu acopera cheltuielile casei. Nu mai ai un loc de munca, sau ai nevoie de cursuri specializate pentru mai multe sanse la angajare? Sau poate ai datorii pe care nu mai poti sa le amai chiar la credite pe care le-ai facut la alte institutii financiare.
De cat sa apelezi la situatii care cu siguranta te vor ruina (amanet, camatari, vanzarea bunurilor proprii), desi nu este tocmai comod sa iei un alt credit, apeleaza la cineva care sa-ti poata da credite rapide sigure, care sa nu te ameninte ca-ti pierzi casa a doua zi daca nu iti poti plati o rata si care nu-ti pune prea multe intrebari.
7 avantaje la alegerea ale creditelor rapide luate de la institutii nebancare:

1-iei credite fara giranti
2-nu ai costuri ascunse
3-stii exact care este costul final al unui asemenea credit
4-daca ai venit de minim 270 lei lunar / solicitant sau de 540 lei lunar / familie, poti accesa creditul
5-nu ai nevoie de card bancar cu care sa platesti ratele creditului
6-nu este nevoie sa mergi la banca pentru achitarea ratelor
7-daca nu poti sa platesti o rata, nu platesti penalizare

Articol preluat de pe  imprumutarapid.blogspot.com